Huisvestings- & Interieuradvies.
 • blokje 18 x 26

  Wat is Vennix Advies?

  Vennix Advies is het werk van Bert Vennix. Dat is huisvestings- en interieuradvies voor bedrijven, instellingen en particulieren.
  Als een bedrijf van locatie verandert of wil krimpen of uitbreiden, komen vragen als waarom, waar, wat, hoeveel, hoe. Hetzelfde gaat op voor particulieren. Er moet een idee komen, een ontwerp gemaakt worden. Het plan, waarmee iedereen aan de slag kan om de nieuwe " werkplaats / woonplaats ' te realiseren. Daar zorg ik voor, en natuurlijk ook voor de organisatie, begeleiding en bewaking van zo'n project. • blokje 18 x 26

  Wie is Bert Vennix?

  Bert Vennix ontzorgt, organiseert, is huisvestingsdeskundige, design professional, planner, bouwbegeleider. Jarenlange ervaring in dit vak, een bewezen en betrouwbare adviseur die de klus komt klaren. Motto: Luisteren, denken, organiseren en gewoon bergen verzetten.


   
 • blokje 18 x 26

  Nieuws?

  Nieuws, eigenlijk oud nieuws. Want goed verbouwen, afbouwen, inrichten en verhuizen zijn activiteiten die hetzelfde zijn gebleven door de jaren. De middelen zijn veranderd, papieren tekenwerk is Autocad geworden, begroten is Excel, een steiger is een hoogwerker, een waterpas is laser, parket wordt een gietvloer en meubelen ...sloophout. Gemaakt door mensen met liefde voor hun vak. De opdrachtgever, de klant, zal lang niet iedere werker zien. Bert Vennix wel, hij heeft voor de klant contact met iedereen.

  Nieuw resultaat:  Openbare Bibliotheek Marienburg 29 Nijmegen, verbouwing activiteitenruimte, aanpassing en herinrichting gehele pand